BREAKING Școlile și grădinițele vor fi închise încă 2 săptămâni în București. Incidența cazurilor de coronavirus este 3,91. Prefectul Capitalei: Singura decizie normală și firească în Comitet era ca activitățile școlilor să continue în sistem online

Nicusor Dan si Traian Berbeceanu / Foto: Captura Digi24

Toate școlile și grădinițele de stat sau private rămân închise încă 2 săptămâni în București, cu activitate exclusiv online. Decizia a fost luată în cadrul ședinței Comitetului Municipal pentru Situații de Urgență din această dimineață, la finalul căreia noul prefect Traian Berbeceanu a anunțat că “în unanimitate s-a decis menținerea măsurilor care se află încă în vigoare, adoptate prin fosta hotărâre”.

“În legătură cu școlile, singura decizie normală și firească era ca activitățile să continue în sistem online”, pentru că reglementările prevăd că “la o incidență de peste 3 la mie școlile trebuie să continue online”, a declarat prefectul Traian Berbeceanu, la finalul ședinței Comitetului Municipal pentru Situații de Urgență de luni, 2 noiembrie.

Berbeceanu a anunțat că incidența cumulată a cazurilor de coronavirus este de 3,91 la mia de locuitori în București, în ultimele 2 săptămâni. Datele au fost comunicate de conducerea DSP București în cadrul ședinței Comitetului Municipal pentru Situații de Urgență.

Traian Berbeceanu, prefectul Capitalei:
Nicușor Dan, primarul general al Capitalei:

Declarațiile au fost făcute în fața Prefecturii Capitalei, alături de primarul general Nicușor Dan.

Exit mobile version