Se ţin cursurile online? Pe ce platforme? Cum se descurcă profesorii? Alianţa studenţilor lansează un chestionar online

Alianţa Naţională a Organizațiilor Studențești din România a publicat un chestionar dedicat sondării opiniei studenţilor despre calitatea desfăşurării procesului de învăţare online după suspendarea cursurilor faţă în faţă. “Pentru a putea stabili corect, conjunctural, modalități de îmbunătățire a mecanismelor de digitalizare ale procesului didactic, este necesară o sondare reală a satisfacției studenților față de toate aspectele structurale ale predării online din acest moment”, potrivit ANOSR.

“Din dorința de a analiza cu precizie starea de fapt și de a contribui alături de tine la îmbunătățirea  metodelor și resurselor tehnice potrivite pentru educația la distanță, ANOSR va contura imaginea de ansamblu a sistemului de învățământ superior din acest moment.

Astfel, împreună cu Centrul de Dezvoltare Academică al UVT, am creat un formular prin care urmărim să identificăm practicile de educație la distanță utilizate în contextul actual, precum și sprijinul de care au nevoie studenții pentru continuarea în bune condiții a activităților didactice”, scriu reprezentanţii ANOSR.

Chestionarul este anonim si poate fi completat aici.

Exit mobile version