Selly, cel mai cunoscut vlogger din România: Nu îmi doresc să se anuleze bacalaureatul / BAC-ul online ar fi clar imposibil anul acesta

Foto: Captura Digi 24

“Nu îmi doresc să se anuleze bacalaureatul, dar în același timp mi se pare slab că Ministerul Educației a lăsat destul de mult la latitudinea școlilor să decidă regulamentul” de organizare a examenului, a declarat la Digi 24 Andrei Șelaru, cunoscut drept Selly. Cel mai cunoscut vlogger din România a povestit că “principalele mele îngrijorări sunt în legătură cu programa de Bacalaureat (…). La Limba română, să înveți zeci de pagini de comentarii în loc să-ți formezi tu părerea despre opera aia, să tocești ce a spus alt critic despre o operă nu mi se pare cea mai inteligentă abordare”.

Mi se pare și destul de târziu că au anunțat abia acum exact ce se întâmplă și cu competențele, exact datele de examene, dar cumva e de înțeles pentru că situația asta e greu de prevăzut”, a continuat Andrei Șelaru, elev în clasa a XII-a. Cunoscutul vlogger are 2,63 de milioane de abonați pe Youtube, fiind unul dintre cei mai populari tineri din mediul online.

Acesta a precizat: “Eu nu am emoții, eu sunt pregătit pentru Bacalaureat și sper să nu fie probleme atunci, când vom da Bacalaureatul, să nu existe cazuri de îmbolnăvire”.

În ceea ce privește susținerea digitală a examenului de final de liceu, Andrei Șelaru a afirmat: “Consider că BAC-ul online ar fi clar imposibil anul acesta și chiar și anul viitor, în România”.

Principalele mele îngrijorări sunt în legătură cu programa de Bacalaureat și cu ce trebuie să înveți pentru BAC. De 12 ani m-aș fi așteptat ca acest sistem să evolueze. Dar nu am văzut vreo evoluție a sistemului, de când am intrat eu în clasa I până acum. Cred că în continuare învățăm lucruri învechite. La Limba română, să înveți zeci de pagini de comentarii în loc să-ți formezi tu părerea despre opera aia, să tocești ce a spus alt critic despre o operă nu mi se pare cea mai inteligentă abordare”, a declarat Șelaru.

Citește și:

 

 

Exit mobile version