SNSPA: Cursurile vor continua online până la finalul anului universitar 2020-2021. Tot online vor fi sesiunea de examene și admiterea 2021

Foto: SNSPA

Școala Națională de Studii Politice și Administrative (SNSPA) a decis să păstreze măsurile de prevenție folosite până acum pentru limitarea cazurilor de Covid-19 și să continue online activitățile de predare până la sfârșitul anului academic în curs, potrivit unui comunicat de presă. Decizia a fost luată miercuri, “după consultarea tuturor actorilor implicați în comunitatea academică”, indiferent de măsurile de relaxare adoptate la nivel național, subliniază comunicatul.

Acesta arată că:

Potrivit comunicatului, Admiterea 2021 la programele de studii universitare de licenţă, masterat şi doctorat ale SNSPA se va desfăşura în mediul online, prin intermediul platformei admitere.snspa.ro, conform calendarului anunţat.

Instituția precizează că modalitatea de organizare a activităţilor didactice şi de cercetare în noul an universitar 2021-2022 se va decide pe parcursul lunii septembrie 2021, în funcţie de situaţia epidemiologică la nivel naţional.

Foto: SNSPA

Exit mobile version