Sofia Crudu, învățătoare: Cred în știință și nu știu ce aș putea să-i învăț pe prichindei dacă nu ar fi așa

Foto: Sofia Crudu/RoVaccinare

Comunitatea mediului educațional dă un semnal întregii societății, „un foarte bun exemplu”, asta a spus ministrul Educației, duminică, după ce a anunțat că 60% dintre angajații din sistemul de educație au fost vaccinați, iar 50% au chiar toată schema de vaccinare făcută.

Învățătoarea Sofia Crudu a avut rapelul pe 13 mai și a publicat acest mesaj pe pagina Ro-Vaccinare:

,,Până în martie 2020 eram actriță într-o trupă de teatru pentru copii. Spun eram pentru că activitatea noastră a fost blocată complet în ultimul an. Din toamnă m-am întors la catedră și sunt profesor în învățământul primar – modelez oameni. Cred în știință și nu știu ce aș putea să-i învăț pe prichindei dacă nu ar fi așa. În luna noiembrie am trecut prin boală, iar forma a fost una care m-a ținut la pat două săptămâni. Între timp m-am vaccinat cu ambele doze și cred că ușor-ușor ne vom întoarce la viețile noastre de dinainte de pandemie. Comparativ, simptomele de după vaccin au fost insignifiante. Sunt foarte mândră de adolescentul nostru care, după ce a citit informații din toate sursele, s-a programat singur în platformă și s-a vaccinat cu prima doză”, Sofia Crudu.

Dacă v-ați vaccinat deja sau acum vă decideți să faceți acest pas pentru binele comunității, dacă aveți un mesaj pentru părinți, elevi și pentru colegii din învățământ, puteți scrie la comentarii sau pe Facebook, ori pe adresa redactie@edupedu.ro. Vom publica mesajul, cu acordul dumneavoastră.

Foto: Sofia Crudu / RoVaccinare

Exit mobile version