SONDAJ Crezi că decizia de a ține after school-urile deschise, deși s-au închis școlile, este una bună sau una dăunătoare?

Foto: Wavebreakmedia Ltd | Dreamstime.com

Când au decis închiderea școlilor în București, din cauza ratei de incidență Covid-19, autoritățile au optat, cu ezitări, să păstreze deschise after school-urile.

Măsura este salutată în special de părinții care efectiv nu au soluții unde să-și lase copiii, pentru a putea munci. În același timp, îi ajută pe antreprenorii din domeniu. Pe de altă parte, ea ridică întrebarea: care mai e rostul închiderii școlilor, dacă mare parte dintre copii se pot întâlni în continuare cu alți elevi, în medii pe alocuri mai puțin restrictive decât școala?

Crezi că decizia de a ține after school-urile deschise, deși s-au închis școlile, este una bună sau una dăunătoare? De ce?
Răspunde folosind formularul de comentarii de la finalul articolului.

Foto: Wavebreakmedia Ltd | Dreamstime.com / Dreamstime.com sprijină educaţia din România şi, în contextul pandemiei Covid-19, oferă gratuit imagini stock prin care Edupedu.ro îşi poate ilustra articolele cât mai relevant posibil.

Exit mobile version