SONDAJ Este școala pregătită pentru trecerea în online, din cauza situației epidemiologice?

Foto: © Iuliia Mikhalitskaia | Dreamstime.com

Capitala este pe punctul să închidă școlile și să trimită elevii și profesorii online, pentru cel puțin două săptămâni, după ce a fost depășit pragul de infectări de 3 la mie. Măsura a fost luată, deja, în alte orașe ale țării.

A trecut puțin peste o lună de la începutul noului an școlar, au existat multe închideri punctuale, a existat experiența școlii hibrid, dar licitația pentru tablete a întâmpinat complicații și echipamentele sunt departe de a fi ajuns la mulți elevi. Multe autorități locale au asigurat cele necesare, altele nu. Nici problema profesorilor care nu vor să țină ore nu s-a rezolvat în mod determinant. Pe de altă parte, în pofida promisiunilor din primăvară ale ministrului Educației că vor avea o Bibliotecă Școlară Virtuală, profesorii au fost lăsați să se descurce singuri, fără niciun model, să-și elaboreze lecțiile în format digital.

Credeți că școala este pregătită pentru trecerea în online? Spune-ți părerea folosind formularul de comentarii de la finalul articolului.

Foto: © Iuliia Mikhalitskaia | Dreamstime.com

Dreamstime.com sprijină educaţia din România şi, în contextul pandemiei Covid-19, oferă gratuit imagini stock prin care Edupedu.ro îşi poate ilustra articolele cât mai relevant posibil.

Exit mobile version