STUDIU O treime dintre părinții din mediul rural chestionați de World Vision România ar vrea să sară peste Crăciun, din cauza greutăților financiare

Foto: World Vision România

Două treimi dintre familiile de la sate, care au participat la un sondaj realizat de World Vision România, vor renunţa la cadouri sau vor reduce substanţial bugetul pentru cadouri din cauza creşterii costurilor, potrivit unui comunicat primit de Edupedu.ro. Din cauza greutăților financiare, o treime dintre părinți ar vrea să sară peste Crăciun.

În comunicat apare că două treimi dintre românii de la sat reuşesc doar parţial sau nu reuşesc deloc să asigure familiei confortul de bază, precum necesarul de alimente sau încălzirea casei în perioada sărbătorilor de iarnă, conform studiului realizat de World Vision România.

Opt adevăruri despre Crăciunul copiilor de la sate:

Studiul, în format .pdf, poate fi consultat mai jos:

#MoşCrăciunLaSate, campanie lansată de World Vision România pentru a dărui un cadou copiilor din satele României

“Prin campania #MoșCrăciunLaSate, World Vision România a reușit să ajungă, anul trecut, cu dulciuri, jocuri și cărți la peste 3.000 de copii din comunitățile cele mai vulnerabile de la sate, reușind să depășească targetul cu 50%. Anul acesta, fundația și-a propus să ajungă cu cadouri la cel puțin 2.550 de copii din mediul rural”, transmite organizația.

Comunicatul integral, în format .pdf:
Despre World Vision România

World Vision România este o organizație care desfășoară programe de intervenție umanitară de urgență, dezvoltare și advocacy, punând în centrul activității sale bunăstarea copilului. Organizația se concentrează asupra muncii cu copiii, familiile și comunitățile, în scopul depășirii sărăciei și nedreptății. Fundația lucrează cu persoanele cele mai vulnerabile din lume, indiferent de religie, rasă, etnie sau gen.

World Vision România face parte din parteneriatul World Vision International, prezent în aproape 100 de țări din întreaga lume. În 32 de ani de prezență în România, am ajutat peste 500.000 de copii și adulți, în aproape 500 de comunități din 18 județe

Exit mobile version