Subiecte și bareme pentru simulări de Evaluarea Națională 2022 și BAC 2022, pentru probele de matematică și istorie, organizate de Inspectoratul Școlar Iași

Foto: © Claraaa | Dreamstime.com

Miercuri, elevii claselor a VIII-a și a XII-a din județul Iași au susținut simulări pentru Evaluarea Națională 2022 și BAC 2022, la probele de matematică și istorie.

Marți, elevii din Iași care se pregătesc să intre la liceu sau să dea BAC-ul au dat simulări la proba de limba și literatura română.

Joi, 27 ianuarie, are loc proba la alegere a profilului și specializării, doar pentru elevii de clasele a XII-a/a XIII-a din județul Iași.

Astăzi, 26 ianuarie, Ordinul privind organizarea simulărilor examenelor de Bacalaureat și Evaluare Națională a fost transmis inspectoratelor școlare de către Ministerului Educației, potrivit unei postări a Inspectoratului Școlar Vâlcea.

Calendarul simulărilor pentru BAC 2022:
Calendarul simulărilor pentru Evaluarea Națională 2022, pentru elevii de clasa a VIII-a

Ordinul de ministru nu a fost publicat încă în Monitorul Oficial.

Subiecte și bareme pentru probele de matematică, la Bacalaureat 2022, de la simulările organizate de ISJ Iași:
Subiecte și bareme pentru probele de istorie, la BAC 2022, pe profile, de la simulările organizate în județul Iași:
Subiecte și bareme pentru probele de matematică, la Evaluare Națională 2022, de la simulările organizate de ISJ Iași:

Foto: © Claraaa | Dreamstime.com / Dreamstime.com sprijină educaţia din România şi, în contextul pandemiei Covid-19, oferă gratuit imagini stock prin care Edupedu.ro îşi poate ilustra articolele cât mai relevant posibil.

Exit mobile version