Subiecte și bareme pentru simulările Evaluării Naționale 2022 și BAC 2022, la limba și literatura română, organizate de Inspectoratul Școlar Iași

77.667 de vizualizări
Foto: Pixabay.com
Marți, 25 ianuarie, au avut loc simulările pentru Evaluarea Națională și Bacalaureat 2022 pentru toți elevii din județul Iași. Participă peste 14.000 de elevi din 220 de școli și licee. Rezultatele vor veni la începutul lunii februarie, anunță inspectoratul.

„În cursul acestei săptămâni, în perioada 25-27 ianuarie, elevii din clasele terminale, atât din ciclul gimnazial, cât și din cel liceal, din județul Iași, își vor testa cunoștințele și deprinderile acumulate până acum, în vederea susținerii, la potențialul lor maxim, a examenelor naționale din anul școlar în curs, respectiv Evaluarea Națională și Bacalaureat”, potrivit ISJ Iași.

Deocamdată nu există un ordin de ministru și un calendar oficial al Simulărilor de BAC 2022 și Evaluare Națională 2022, dar surse din ministerul educației au confirmat pentru Edupedu.ro că acestea încep 28 martie (BAC) și 4 aprilie (Evaluarea Națională.) Până la publicarea ordinului de ministru, datele pot suferi modificări.

Calendarul simulărilor la Iași – probele încep în fiecare zi la ora 9:00

  • Marți, 25 ianuarie – proba scrisă la Limba și literatura română (atât pentru elevii care vor susține Evaluarea Națională, cât și pentru cei care se pregătesc pentru examenul de Bacalaureat)
  • Miercuri, 26 ianuarie – proba de Matematică (pentru Evaluare Națională și pentru Bacalaureat) și Istorie (Bacalaureat).
  • Joi, 27 ianuarie – proba la alegere a profilului și specializării, doar pentru elevii de clasele a XII-a/a XIII-a.
Mai jos, subiectele și baremele de corectare pentru cele două simulări de la ISJ Iași: Evaluarea Națională și BAC 2022
Barem corectare, Evaluare Națională:
Subiecte Simulare BAC 2022 pentru profilul Umanist (IȘJ Iași):
Bareme de corectare:
Subiecte simulare BAC pentru profilul real:
Bareme corectare pentru profilul Real:


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You May Also Like

Elevii din mediul rural i-au cerut ministrului David să revizuiască educația civică și sistemul de decontare a transportului spre școală, plus să existe o corelare mai bună între discipline și Masa caldă să fie extinsă la nivel național / Formarea profesorilor în domeniul educației digitale și a gândirii critice – o altă cerință

Reprezentanții Consiliului Consultativ al Copiilor World Vision România au cerut ministrului Educației și Cercetării, Daniel David, să revizuiască sistemul de decontare a transportului, să finanțeze alocarea de autobuze școlare în…
Vezi articolul

SURSE Modificări la structura subiectelor de la olimpiada de franceză 2024, transmise de Ministerul Educației direct profesorilor organizatori din județe. Exercițiile de gramatică, de o treime din punctaj, sunt înlocuite cu un singur item de tip „completează spațiile goale”, cu variante de răspuns

Subiectul de 3 puncte unde elevii participanți la Olimpiada Națională de Limba franceză (ONLF) aveau de rezolvat mai multe exerciții de limbă (gramatică) va fi înlocuit cu un singur text…
Vezi articolul