Subiecte și bareme pentru simulările Evaluării Naționale 2022 și BAC 2022, la limba și literatura română, organizate de Inspectoratul Școlar Iași

Foto: Pixabay.com

Marți, 25 ianuarie, au avut loc simulările pentru Evaluarea Națională și Bacalaureat 2022 pentru toți elevii din județul Iași. Participă peste 14.000 de elevi din 220 de școli și licee. Rezultatele vor veni la începutul lunii februarie, anunță inspectoratul.

„În cursul acestei săptămâni, în perioada 25-27 ianuarie, elevii din clasele terminale, atât din ciclul gimnazial, cât și din cel liceal, din județul Iași, își vor testa cunoștințele și deprinderile acumulate până acum, în vederea susținerii, la potențialul lor maxim, a examenelor naționale din anul școlar în curs, respectiv Evaluarea Națională și Bacalaureat”, potrivit ISJ Iași.

Deocamdată nu există un ordin de ministru și un calendar oficial al Simulărilor de BAC 2022 și Evaluare Națională 2022, dar surse din ministerul educației au confirmat pentru Edupedu.ro că acestea încep 28 martie (BAC) și 4 aprilie (Evaluarea Națională.) Până la publicarea ordinului de ministru, datele pot suferi modificări.

Calendarul simulărilor la Iași – probele încep în fiecare zi la ora 9:00

Mai jos, subiectele și baremele de corectare pentru cele două simulări de la ISJ Iași: Evaluarea Națională și BAC 2022
Barem corectare, Evaluare Națională:
Subiecte Simulare BAC 2022 pentru profilul Umanist (IȘJ Iași):
Bareme de corectare:
Subiecte simulare BAC pentru profilul real:
Bareme corectare pentru profilul Real:

Exit mobile version