Târgul educațional virtual World Education Fair are loc astăzi. Peste 100 de instituţii internaţionale de învăţământ participă

Bursă lunară

Bursă lunară Foto: Dreamstime.com

Ediţia virtuală a târgului educaţional World Education Fair (WEF) are loc astăzi, pe platforma online Brazen, se arată într-un comunicat de presă al organizatorilor. Tinerii interesaţi de studii în străinătate pot accesa în platfomă discuţii cu reprezentanţi ai peste 100 de instituţii internaţionale de învăţământ din Marea Britanie, Olanda, Italia, Germania, Spania, Austria, Danemarca, Bulgaria şi Canada.

Accesul la târgul educaţional virtual World Education Fair se face pe linkul: https://app.brazenconnect.com/a/world-education/e/X2Bzn

Reprezentanţii universităţilor oferă informații privind bursele şi sistemele de finanţare a studiilor pentru studenţii români, în anul universitar 2021-2022. În platformă se va putea accesa şi o masă virtuală dedicată taberelor şi liceelor, unde participanţii vor avea posibilitatea să vorbească cu experţi în domeniu şi consultanţi educaţionali ai IntergralEdu.

Procedura de acces la Virtual World Education Fair online:


        1. Participanţii se vor putea loga joi, 8 octombrie, în intervalul orar 14.00-20.00 de pe orice calculator sau device mobil în baza unei înregistrări prealabile.

        2. Din cabinele de discuţii listate se vor alege cele de interes, după care se accesa un buton verde pentru a intra într-un chat-box cu reprezentantul unei instituţii.

        3. Dacă reprezentantul nu este angajat în altă discuţie, atunci i se vor putea adresa întrebări directe prin sistemul de chat. Dacă reprezentantul nu este disponibil, atunci participanţii vor fi poziţionaţi în aşteptare.

        4. Fiecare discuţie cu un reprezentant al unei insituţii internaţionale de învăţământ (universităţi, tabere, licee) va setată la o durată de 15 minute. În acest timp cei angajaţi în discuţie pot opta şi pentru varianta video sau audio.

„Interesul pentru studii în străinătate se menţine ridicat în rândul tinerilor din România şi asta am putut vedea la ediţia WEF desfăşurată fizic în Bucureşti în urmă cu două săptămâni. Astfel, am decis să avem şi o ediţie virtuală unde avem participanţi de la mai mult de 100 de organizaţii din întreaga lume. Instituţiile vor prezenta oferte educaţionale universitare, liceale şi tabere. Accesul se va face online pe baza unei înregistrări prealabile, iar discuţiile pot avea loc în faţa calculatorului, pe tabletă sau telefon. În afara discuţiilor cu reprezentanţii instituţiilor prezente, participanţii pot accesa informaţii video şi materiale online”, a declarat Ana Maria Papp, Business Development Manager IntegralEdu.

Foto: Dreamstime.com

Dreamstime.com sprijină educaţia din România şi, în contextul pandemiei Covid-19, oferă gratuit imagini stock prin care Edupedu.ro îşi poate ilustra articolele cât mai relevant posibil.

Exit mobile version