Teste de orientare școlară și în carieră, teste de inteligență, motivație și strategii de învățare (P)

Foto: Learngate

Proiectul LearnGate a pornit de la convingerea că o viață cu sens este atunci când munca nu este doar un mijloc de a ne împlini nevoile, ci pasiunea. Fiecare atelier pe care îl organizăm are acest scop precis de a stimula curiozitatea, de a arăta fața interesantă a cunoașterii.

Este un proces care nu ar fi însă complet fără o explorare care să meargă și în sens invers. Este important să știm care este amprenta unică a intereselor, predispozițiilor și abilităților copilului pentru a descoperi cheia către o viață cu sens. La fel ca un atlet care nu ar putea face performanță fără să-și cunoască bine corpul, un copil are nevoie de o hartă a intereselor personale pentru a performa la nivelul maxim al capacităților sale.

Acest lucru este posibil de astăzi prin parteneriatul cu o clinică foarte apreciată și cu experiență îndelungată în tot ceea ce reprezintă psihologia copilului: Clinica Neuroatipic.

Află harta intereselor copilului tău și susține-i motivația pentru învățare cu pachetele oferite de clinică, atât prin teste psihologice, cât și prin ședințe de consiliere. Mai multe detalii aici.

Exit mobile version