Turcan: În România s-au cheltuit bani enormi pe tot felul de cursuri de formare profesională, de reconversie profesională, care, de fapt, s-au dus în buzunarele unora şi beneficiarii nu s-au ales cu mare lucru

Foto: Facebook.com - Raluca Turcan

Ministrul Muncii, Raluca Turcan, afirmă că printre marile probleme ale mediului de afaceri se numără nu fiscalitatea, ci lipsa forţei calificate de muncă şi birocraţia. Ea reclamă că în Româna s-au cheltuit fără folos sume mari pe cursuri de calificare, transmite News.ro, citată de G4Media.ro.

Cursuri de formare profesională, tratate cu “neseriozitate”

„Am o părere personală şi pe care cred că o voi confirma cu date în perioada următoare, şi anume că în România s-au cheltuit bani enormi pe tot felul de cursuri de formare profesională, de reconversie profesională, care, de fapt, s-au dus în buzunarele unora şi beneficiarii nu s-au ales cu mare lucru”, susţine ministrul.

Ministrul Muncii a reclamat faptul că activitatea de ocupare a locurilor de muncă şi cea de pregătire în vederea integrării în piaţa muncii „nu au fost tratate la modul cel mai serios”.

Citește articolul complet pe G4Media.ro

Exit mobile version