UPDATE TVR nu schimbă ora de difuzare a emisiunii Teleșcoala, susțin reprezentanții TVR, după ce „dintr-o eroare”, pe pagina oficială a emisiunii apărea mesajul: Noua oră – 08:30

UPDATE: Reprezentanții TVR au contactat Edupedu.ro și au precizat că a fost vorba despre „o eroare” – emisiunea Teleșcoala va fi de la ora 09:00, ca până acum, nu se schimbă ora de difuzare, au precizat aceștia.

Anunțul vine după ce pe pagina de Facebook a programului a apărut un afis (fotografia de mai jos), prin care era anunțată „Noua oră: 08:30”.

Pe pagina oficială Teleșcoala TVR a fost publicat următorul anunț:

„IMPORTANT! Ora de difuzare a emisiunii TELESCOALA nu se modifică. La ora 8.30 a fost programata o difuzare in premiera a unui videoclip cu orarul saptămânii. Informația comunicată privind schimbarea orei de difuzare a emisiunii nu este reala. Emisiunea nu se difuezeaza pe Facebook. Pentru a nu exista nici o confuzie mesajul respectiv a fost eliminat. S-a menționat în mesajul ulterior că ne revedem mâine pe TVR 2 la ora 9.”

Știrea Inițială: Emisiunea Teleșcoala va fi difuzată de luni, 23 martie, de la ora 08:30, și nu de la ora 09:00 cum a fost programul în prima săptămână. Anunțul a fost făcut pe Facebook, pe pagina emisiunii, în timp ce pe site-ul oficial ora de difuzare apare în continuare ora 09:00. Modificarea vine duminică seara, după ce instituția a dat în cursul zilei de duminică orarul pentru săptămâna 23-27 martie, orar în care ora de început era tot 9:00.

Orarul pentru săptămâna viitoare fusese chiar anunțat într-o știre pe site-ul oficial.

Pe site-ul TVR, programul pentru TVR2 arată că emisiunea Teleșcoala pentru luni 23 martie este la ora 09:00.

Anunțul a fost făcut până acum doar pe pagina oficială a emisiunii Teleșcoala de pe Facebook.

Televiziunea Română a anunțat înițial orarul orelor de Teleșcoală pentru săptămâna 23-27 martie. În această a doua săptămână de ore televizate, structura pregătirii pentru clasa a VIII-a era aceeași, iar la clasa a XII-a apareau în orar orele de chimie, fizică, sociologie.

Iată orarul Teleșcoala pentru a doua săptămână:

Aici puteți vedea toate lecțiile VIDEO Teleșcoala din prima săptămână

Exit mobile version