UPDATE TVR nu schimbă ora de difuzare a emisiunii Teleșcoala, susțin reprezentanții TVR, după ce „dintr-o eroare”, pe pagina oficială a emisiunii apărea mesajul: Noua oră – 08:30

10.979 de vizualizări
UPDATE: Reprezentanții TVR au contactat Edupedu.ro și au precizat că a fost vorba despre „o eroare” – emisiunea Teleșcoala va fi de la ora 09:00, ca până acum, nu se schimbă ora de difuzare, au precizat aceștia.

Anunțul vine după ce pe pagina de Facebook a programului a apărut un afis (fotografia de mai jos), prin care era anunțată „Noua oră: 08:30”.

Pe pagina oficială Teleșcoala TVR a fost publicat următorul anunț:

„IMPORTANT! Ora de difuzare a emisiunii TELESCOALA nu se modifică. La ora 8.30 a fost programata o difuzare in premiera a unui videoclip cu orarul saptămânii. Informația comunicată privind schimbarea orei de difuzare a emisiunii nu este reala. Emisiunea nu se difuezeaza pe Facebook. Pentru a nu exista nici o confuzie mesajul respectiv a fost eliminat. S-a menționat în mesajul ulterior că ne revedem mâine pe TVR 2 la ora 9.”

Știrea Inițială: Emisiunea Teleșcoala va fi difuzată de luni, 23 martie, de la ora 08:30, și nu de la ora 09:00 cum a fost programul în prima săptămână. Anunțul a fost făcut pe Facebook, pe pagina emisiunii, în timp ce pe site-ul oficial ora de difuzare apare în continuare ora 09:00. Modificarea vine duminică seara, după ce instituția a dat în cursul zilei de duminică orarul pentru săptămâna 23-27 martie, orar în care ora de început era tot 9:00.

Orarul pentru săptămâna viitoare fusese chiar anunțat într-o știre pe site-ul oficial.

Pe site-ul TVR, programul pentru TVR2 arată că emisiunea Teleșcoala pentru luni 23 martie este la ora 09:00.

Anunțul a fost făcut până acum doar pe pagina oficială a emisiunii Teleșcoala de pe Facebook.

Televiziunea Română a anunțat înițial orarul orelor de Teleșcoală pentru săptămâna 23-27 martie. În această a doua săptămână de ore televizate, structura pregătirii pentru clasa a VIII-a era aceeași, iar la clasa a XII-a apareau în orar orele de chimie, fizică, sociologie.

Iată orarul Teleșcoala pentru a doua săptămână:

Aici puteți vedea toate lecțiile VIDEO Teleșcoala din prima săptămână


1 comment
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You May Also Like

Elevii arădeni care au câștigat Campionatul Mondial de Robotică din Houston nu primesc burse din partea statului român / Mentorul echipei: „Fiecare a primit câte o scrisoare de la președintele Iohannis și atât” / Căpitanul echipei: „Am adus un titlu important pentru România. Am sperat că vom fi recunoscuți”

Campionii mondiali la robotică din echipa arădeană Delta Force nu primesc niciun fel de bursă din partea statului român, chiar dacă titlul le-ar fi asigurat accesul nu la una, ci…
Vezi articolul