Un băiețel de 7 zile, născut într-una dintre stațiile de metrou din Kiev, este găzduit în România în căminele SNSPA alături de alți 50 de copii și familiile lor

Un băiețel de doar 7 zile, care s-a născut într-una dintre stațiile de metrou din Kiev, este găzduit alături de mama sa în căminele Școlii Naționale de Studii Politice și Administrative (SNSPA), anunță instituția de învățământ superior într-un comunicat remis Edupedu.ro.

În total, SNSPA găzduiește în prezent 51 de copii și familiile lor. Cei mai mici dintre copii sunt doi nou-născuți: un băiețel, care are doar 7 zile, născut pe 26 februarie 2022, într-una dintre stațiile de metrou din Kiev, și o fetiță, de 20 de zile.

“În acest moment, găzduim în căminele SNSPA 51 de copii, alături de familiile lor. Cei mai tineri dintre aceștia sunt doi nou-născuți, un băiețel, care are doar 7 zile, născut pe 26 februarie 2022, într-una dintre stațiile de metrou din Kiev, și o fetiță, de 20 de zile. Le mulțumim prietenilor SNSPA care au donat lapte praf, biberoane, sterilizator, cădițe, scutece, pături și multe alte produse pentru bebeluși!”, anunță SNSPA.

Exit mobile version