Un profesor a mers acasă la un elev de 11 ani și l-a bătut cu cureaua, după ce acesta l-ar fi desenat într-o caricatură. Primarul localității din Iași: Mama copilului a fost chemată la școală și au încercat să o convingă să-și retragă plângerea de la poliție / Profesorul și-a depus demisia

vârsta de pensionare, cancelarie profesori

Foto: INQUAM Photos - Octav Ganea

Un profesor de la Școala Gimnazială Țuțora din județul Iași a mers acasă la un elev de 11 ani și l-a bătut cu cureaua, după ce acesta l-ar fi desenat într-o caricatură, potrivit bzi.ro. În urma unei ședințe cu părinții, asistentul maternal a fost contactat de director și i-a spus să-l primească în vizită pe profesorul Marian Curmei, deoarece își dorea să discute cu elevul, conform sursei menționate.

Marian Curmei predă T.I.C și ar fi început să-l lovească brusc cu cureaua, pe motiv că minorul, pasionat de desen, l-ar fi jignit printr-o caricatură, conform sursei citate.

Primarul localității a declarat reporterilor BZI că mama elevului „chiar a fost chemată la școală și au încercat să o convingă să-și retragă plângerea de la poliție.”

După cele întâmplate, profesorul Marian Curmei i-ar fi spus mamei, adică asistentului maternal, că vrea să facă meditații cu elevul.

Profesorul și-a depus demisia

”Pe fondul cercetării disciplinare declanşate în şcoală, astăzi (15 februarie – n.red), profesorul şi-a depus demisia de care am luat act imediat ṣi am procedat la înlocuirea lui cu alt cadru didactic”, a transmis ISJ Iași, pentru EduPedu.ro, miercuri.

În legătură cu cei care au încercat să o convingă pe mama elevului să își retragă plângerea, Inspectoratul Școlar Județean Iași a transmis că verificările conținuă în școală: „Verificările noastre în şcoală continuă. De asemenea, aceste aspecte sunt cercetate de poliție”.

Citește și:
Directoarea Colegiului din Bacău, unde un elev a bătut şi umilit doi colegi cu cerinţe educaţionale speciale, a fost demisă / 75% dintre infracțiunile din școlile din județul Bacău au avut loc în școli gimnaziale și primare – prefectul se declară „stupefiat”
Exit mobile version