Val de ironii online la adresa lui Sorin Cîmpeanu, în afacerea plagiatului ministrului educației: Citate celebre atribuite ministrului și coperți de cărți pe care Cîmpeanu apare ca autor

Rețelele sociale sunt pline deja de meme și glume despre Sorin Cîmpeanu: de la cărți celebre la care a “devenit autor” (Moromeții, Ion sau Baltagul), la citate din filme și nu numai.

Edupedu.ro a adunat mai multe glume și meme care circulă pe rețelele sociale: unele sunt doar texte scrise, altele – meme despre cum ministrul Educației s-ar fi intitulat autor al unor cărți cunoscute.

„Mâna întinsă care nu spune o poveste, nu primește de pomană!”, i-a răspuns profesorul lui Cîmpeanu în scrisoarea în care ministrul îl imploră să-l lase să se semneze în locul lui pe copertă. „Fii profesionist, ce dracu!”, i-a răspuns autorul în încheiere. Cîmpeanu i-a trimis o poveste despre moralitatea politicianului român.

“Sorin Cîmpeanu și-a luat prima mașină în tinerețe după ce a vândut pe stradă rețete de prăjituri ale bunicii semnate cu numele său.”

“Sorin Cîmpeanu a fost primit în partid după ce a afirmat fără să clipească, că el se semnase pe zidurile din România cu „Privește cerul”. Toți din sală au aplaudat în picioare cu lacrimi în ochi. Impresionat, șeful partidului i-a spus trăgându-l șmecherește de un obraz: „Incredibil potențial! Bravo!”. “

“‘Mersul trenurilor’ va tipări ediția specială semnată de Sorin Cîmpeanu.”

“Toate versurile melodiilor lui Albano și Romina Power au fost scrise de Sorin Cîmpeanu într-o singură noapte, când a aflat din întâmplare că știe limba italiană.  – Băteam la ușa vecinei care mă inundase: „Felicia!, Felicia!”. Atunci am avut o revelație, căci ecoul scării îmi răspundea: „Felicita! Felicita!”.”

“Plagiatul lui Cîmpeanu. A șters numele autorilor dintr-un curs universitar, s-a trecut pe el. Și-a însușit complet munca altora. Acum e ministrul Educației, protejat de Klaus Iohannis. Ce alte cărți a mai scris Cîmpeanu?”:

Foto: USR-PLUS Facebook
Foto: USR-PLUS Facebook
Foto: USR-PLUS Facebook
Foto: USR-PLUS Facebook
Foto: USR-PLUS Facebook
Foto: USR-PLUS Facebook

Alte postări de pe Facebook:

Marian Rădună, președintele Asociației Geeks for Democracy:

Foto: captură

Adrian Georgescu scrie pe Facebook:

Foto: captură

Bergler Igor scrie pe Facebook:

Foto: captură – Facebook – Bergler Igor

“Vă anunț că în curând o să public o carte care se va numi “De veghe-n lanul cu porumb”. M-am înțeles cu urmașii lui Salinger și am schimbat un pic titlul. Urmează “10 romi mai mititei”, “Coliba unchiului Pardelian” si, cireasa de pe tort, “Tiganiada”. Cu ultimul m-am inteles telepatic, asa ca intre romi, si m-a lasat sa pastrez si numele! Vivat academia!”, scrie sociologul pe rețeaua socială.

Foto: captură
Exit mobile version