VIDEO Cîmpeanu: Competențele dobândite din învățarea informală și nonformală, alături de competențele formale, trebuie să fie certificate și recunoscute pe piața muncii / Curriculumul la decizia școlii trebuie să constituie un procent mai mare din numărul total de ore

Foto: captura PwC

Competențele dobândite din învățarea informală și nonformală, alături de competențele obținute din învațarea formală, trebuie să fie certificate și recunoscute pe piața muncii, a declarat ministrul Educației, Sorin Cîmpeanu, la dezbaterea “Viitorul educației și al muncii în era 4.0. Ce ne rezervă viitorul?”, organizată de PwC România. Oficialul a spus și că, în opinia sa, curriculumul la decizia școlii trebuie să constituie un procent mai mare din numărul total de ore și să fie adaptat zonei în care este școala.

Cele mai importante declarații:

La dezbaterea PwC participă și Ela Moraru, Country Manager Google, Sergiu Manea, CEO BCR, Adrian Mihai, CEO Fan Courier și va fi găzduit de Ionuț Simion, Country Managing Partner PwC România și Daniel Anghel, Lider servicii fiscale și juridice.

Au intervenții Oana Munteanu, Director PwC România, Anda Rojanschi, Partener D&B David și Baias și Cornelia Bumbăcea, Partener PwC România.

Evenimentul face parte dintr-o serie de cinci dezbateri pe teme esențiale pentru mediul de afaceri pe care PwC România le organizează în 2021, când marchează 30 de ani de activitate pe piața locală.

Exit mobile version