VIDEO Digi24: Confuzie în școli, cu două săptămâni înainte de începerea cursurilor. Părinte: “Duceți-vă sus, acolo, la Anisie, că de acolo trebuie să aflați, de aici ce să aflați?”

vârsta de pensionare, cancelarie profesori

Foto: INQUAM Photos - Octav Ganea

Profesorii nu știu cum va începe școala, concret, directorii sunt mai mereu în ședințe la inspectorat sau la primărie, părinții nu au de la cine să afle lucruri clare și explicații, asta arată un reportaj făcut de Digi24 în câteva școli cu două săptămâni înainte de începerea cursurilor.

Profesorii au cerut laptopuri, pentru varianta în care vor preda online. Toate solicitările au ajuns într-un sertar, potrivit secretarului.

Izabela Coman, secretar de școală: “Le strângem în secretariat şi nu ştim ce să facem cu ele pentru că nu avem nişte norme care să ne spună, le înaintaţi către primărie, le înaintaţi către Inspectorat, le înaintaţi către…”

Nu este clar cine va asigura măștile pentru personalul didactic sau cum vor face profesorii “naveta” între diferitele corpuri de clădire împrăștiate prin oraș, dacă toți elevii vor fi la cursuri din prima zi, distanțați.

Materialul integral pe Digi24.

Foto: INQUAM Photos / Octav Ganea

Exit mobile version