VIDEO Digi24: Confuzie în școli, cu două săptămâni înainte de începerea cursurilor. Părinte: “Duceți-vă sus, acolo, la Anisie, că de acolo trebuie să aflați, de aici ce să aflați?”

6.104 vizualizări
Foto: INQUAM Photos – Octav Ganea
Profesorii nu știu cum va începe școala, concret, directorii sunt mai mereu în ședințe la inspectorat sau la primărie, părinții nu au de la cine să afle lucruri clare și explicații, asta arată un reportaj făcut de Digi24 în câteva școli cu două săptămâni înainte de începerea cursurilor.

Profesorii au cerut laptopuri, pentru varianta în care vor preda online. Toate solicitările au ajuns într-un sertar, potrivit secretarului.

Izabela Coman, secretar de școală: “Le strângem în secretariat şi nu ştim ce să facem cu ele pentru că nu avem nişte norme care să ne spună, le înaintaţi către primărie, le înaintaţi către Inspectorat, le înaintaţi către…”

Nu este clar cine va asigura măștile pentru personalul didactic sau cum vor face profesorii “naveta” între diferitele corpuri de clădire împrăștiate prin oraș, dacă toți elevii vor fi la cursuri din prima zi, distanțați.

Materialul integral pe Digi24.

Foto: INQUAM Photos / Octav Ganea


1 comment
  1. Nu regasesc LEGISLATIA in vigoare, prin care elevii ce vor merge la scoala, sunt obligatii sa poarte masca sau exceptiile cand se aplica?

    in MOF cf Ordin 1456/2020 nu scrie de astfel obligatii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You May Also Like

DOCUMENT Profesorii care nu au ore la clasele terminale intră în concediu timp de o lună, între 2 aprilie și 4 mai / Cei care au ore la a VIII-a și a XII-a își pot lua concediu în zilele în care nu au cursuri / Există și excepții

Ministerul Educației a trimis inspectoratelor școlare lămuriri în privința felului în care cadrele didactice intră sau nu în concediu, în perioada vacanței de primăvară. Adresa nr. 1.970 a Direcției Generale…
Vezi articolul

Toți consilierii școlari din București vor fi monitorizați, iar directorul adjunct al Școlii “George Bacovia” va fi demis – măsurile anunțate după ancheta corpului de control al ministrului Educației în cazul elevului care s-a aruncat de la etajul I din cauza bullying-ului

Directorul adjunct al Școlii „George Bacovia”, în care un elev s-a aruncat pe geam de la etajul I, va fi demis prin încetarea detășării după finalizarea anchetei cerute de ministrul…
Vezi articolul