VIDEO Elevă lovită de director în curtea școlii, în timpul unui exercițiu de stingere a incendiilor, la un liceu din Negrești-Oaș

Foto: negresti-oas.ro

O elevă de la Liceul Tehnologic „Ioniță G. Andron” din Negrești-Oaș, județul Satu Mare, a fost lovită peste față de către directorul liceului joi, 13 octombrie, în timpul unui exercițiu de simulare a stingerii incendiilor, relatează publicația locală presasm.ro.

În videoclipul obținut de sursa citată, se observă că directorul, Ștefan Pop, o lovește pe fată peste cap după ce aceasta ar fi folosit în mod incorect stingătorul de incendiu.

“Unii elevi s-au declarat șocați de faptul că, deși au fost de față mai multe cadre didactice și reprezentanți ai Inspectoratului Județean pentru Situații de Urgență Satu Mare, niciunul dintre adulți nu a intervenit”, mai notează presasm.ro.

Contactat de reporterii publicației locale, Ștefan Pop a declarat că “Am vorbit atât cu eleva, cât și cu părinții, și totul e în regulă”. Sursa citată mai scrie că, “în condițiile în care situația s-a produs în incinta unei unități de învățământ, persoane din conducerea școlii aveau obligația să anunțe Poliția”.

VIDEO (sursa: presasm.ro) / N. Red.: Imaginile pot afecta emoțional
https://cdn.edupedu.ro/wp-content/uploads/2022/10/Agresiune-copil-scoala.mp4
Poliția s-a autosesizat

„Ca urmare a apariției în mediul online a unei înregistrări video, în care o minoră ar fi fost agresată fizic, în incinta unei școli din județul Satu Mare, polițiștii din cadrul Biroului Siguranţă Școlară s-au sesizat din oficiu, cu privire la săvârșirea infracțiunii de purtare abuzivă. Verificările în cauză continuă în vederea stabilirii cu exactitate a circumstanțelor în care s-a produs evenimentul”, precizează cei de la Inspectoratul de Poliție Județean (IPJ) Satu Mare, la solicitarea ziarului local, a scris ulterior presasm.ro.

Citește și:
Anchetă la un colegiu din Pitești după ce o elevă de clasa a IX-a ar fi fost încuiată în vestiar de profesorul de religie și hărțuită sexual
Un fost consilier de comunicare în Ministerul Educației a demisionat din funcțiile PNL și din partid după acuzațiile de aluzii sexuale în discuții cu minore
Exit mobile version