VIDEO Gafă a premierului Florin Cîțu, la prima întâlnire pe „România Educată”: Dau cuvântul acum doamnei Ligia Deac, pentru introducere

Florin Cîțu, Ligia Deca / Foto: gov.ro

“Dau cuvântul acum doamnei Ligia Deac, pentru introducere”, a declarat premierul Florin Cîțu la prima întâlnire a Comitetului pentru monitorizarea implementării Proiectului România Educată. Premierul a folosit un alt nume pentru consilierul prezidențial pe Educație, Ligia Deca, spunând „Deac”. Acesta nu a avut nicio tresărire sau vreo intenție de a se corecta, după ce introdus-o pe reprezentanta Președinției României.

Momentul poate fi văzut în video la minutul 05:50.

Ligia Deca este consilier de stat, cu rang de ministru, al Președintelui României, coordonatorul și co-autorul Proiectului „România Educată”.

Reamintim că a avut loc la Guvern prima întâlnire a comitetului interministerial pentru monitorizarea implementării Proiectului ”România Educată”. Întâlnirea a fost prezidată de premierul Florin Cîțu.

Din comitet fac parte ministerele Educației, Investițiilor și Proiectelor Europene, Cercetării, Finanțelor, Justiției, Sănătății, Apărării, Afacerilor Interne, Muncii, Dezvoltării, Culturii și Sportului. Participă în calitate de membri și vicepremierii Guvernului.

Exit mobile version