VIDEO Gafă a premierului Florin Cîțu, la prima întâlnire pe „România Educată”: Dau cuvântul acum doamnei Ligia Deac, pentru introducere

9.143 de vizualizări
Florin Cîțu, Ligia Deca / Foto: gov.ro
“Dau cuvântul acum doamnei Ligia Deac, pentru introducere”, a declarat premierul Florin Cîțu la prima întâlnire a Comitetului pentru monitorizarea implementării Proiectului România Educată. Premierul a folosit un alt nume pentru consilierul prezidențial pe Educație, Ligia Deca, spunând „Deac”. Acesta nu a avut nicio tresărire sau vreo intenție de a se corecta, după ce introdus-o pe reprezentanta Președinției României.

Momentul poate fi văzut în video la minutul 05:50.

Ligia Deca este consilier de stat, cu rang de ministru, al Președintelui României, coordonatorul și co-autorul Proiectului „România Educată”.

Reamintim că a avut loc la Guvern prima întâlnire a comitetului interministerial pentru monitorizarea implementării Proiectului ”România Educată”. Întâlnirea a fost prezidată de premierul Florin Cîțu.

Din comitet fac parte ministerele Educației, Investițiilor și Proiectelor Europene, Cercetării, Finanțelor, Justiției, Sănătății, Apărării, Afacerilor Interne, Muncii, Dezvoltării, Culturii și Sportului. Participă în calitate de membri și vicepremierii Guvernului.


1 comment
  1. Am facut si eu gafa asta. Nu mi se pare ceva grav. In fata unui public, emotiile inerente, chiar cu experienta, iti joaca feste.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You May Also Like

Tunelurile de dezinfecție pentru elevi, montate în zeci de școli și recomandate în Ordinul comun al miniștrilor Sănătății și Educației, considerate „risc pentru populație” de Organizația Mondială a Sănătății

Tunelurile de dezinfecție pentru elevi, montate în zeci de școli și recomandate prin Ordinul comun al miniștrilor Sănătății și Educației, sunt contraindicate de Organizația Mondială a Sănătății și chiar de…
Vezi articolul

Avocatul Poporului critică eliminarea burselor rurale pentru liceeni: Se mențin și se vor adânci inechitățile între elevii din mediul rural și cei din mediul urban, ceea ce contravine chiar Proiectului România Educată

Prin eliminarea burselor sociale pentru liceenii care învață într-o altă localitate față de cea de domiciliu „se mențin și se vor adânci inechitățile între elevii din mediul rural și cei…
Vezi articolul