A.I. PLAY în business și administrație – conferință Economedia.ro: Mai poate funcționa o organizație, fie că este publică sau privată, fără inteligența artificială?

Sursa: Economedia.ro

Mai poate funcționa o organizație, fie că este publică sau privată, fără inteligența artificială? Aceasta este provocarea lansată de Economedia în prima sa conferință – A.I. PLAY în business și administrație, programată pentru data de 28 noiembrie. Conferința va pune în dezbatere această temă crucială pentru prezent și viitor și va explora cele mai eficiente modalități de a utiliza instrumentele AI în beneficiul companiilor și, în final, al fiecăruia dintre noi.

Evenimentul se va desfășura în intervalul 09:00 – 12:30 la Hotel Novotel, București. Înscrierile pentru participare se fac prin intermediul acestui formular.

Conferința se va desfășura în două paneluri, centrate pe mediul de business și, respectiv pe administrația publică. 

Primul panel va oferi o perspectivă asupra modului în care firmele pot capitaliza oportunitățile create de revoluția IA și pot naviga cu succes într-un viitor automatizat și digitalizat. Cel de-al doilea va explora modul în care autoritățile pot să analizeze volume mari de date cu AI pentru a lua decizii mai bune și cum poate inteligența artificială să ajute statul român să răspundă mai bine nevoilor cetățenilor. 

Printre speakeri: Speakeri invitați:

PANEL 1. Cum transformă inteligența artificială mediul de afaceri? 

PANEL 2. Cum ajungem de la codași pe scara europeană a digitalizării la inteligență artificială pentru cetățeni? 

Detalii suplimentare despre conferință – pe Economedia.ro, Facebook și LinkedIn.

Exit mobile version