A.I. PLAY în business și administrație – conferință Economedia.ro: Mai poate funcționa o organizație, fie că este publică sau privată, fără inteligența artificială?

113 vizualizări
Sursa: Economedia.ro
Mai poate funcționa o organizație, fie că este publică sau privată, fără inteligența artificială? Aceasta este provocarea lansată de Economedia în prima sa conferință – A.I. PLAY în business și administrație, programată pentru data de 28 noiembrie. Conferința va pune în dezbatere această temă crucială pentru prezent și viitor și va explora cele mai eficiente modalități de a utiliza instrumentele AI în beneficiul companiilor și, în final, al fiecăruia dintre noi.

Evenimentul se va desfășura în intervalul 09:00 – 12:30 la Hotel Novotel, București. Înscrierile pentru participare se fac prin intermediul acestui formular.

Conferința se va desfășura în două paneluri, centrate pe mediul de business și, respectiv pe administrația publică. 

Primul panel va oferi o perspectivă asupra modului în care firmele pot capitaliza oportunitățile create de revoluția IA și pot naviga cu succes într-un viitor automatizat și digitalizat. Cel de-al doilea va explora modul în care autoritățile pot să analizeze volume mari de date cu AI pentru a lua decizii mai bune și cum poate inteligența artificială să ajute statul român să răspundă mai bine nevoilor cetățenilor. 

Printre speakeri: Speakeri invitați:

PANEL 1. Cum transformă inteligența artificială mediul de afaceri? 

  • Tudor COSĂCEANU – UiPath Romania Adrian ISPAS – Founder & CEO Vatis Tech, Adrian DRAGOMIR – Founder Termene.ro 

PANEL 2. Cum ajungem de la codași pe scara europeană a digitalizării la inteligență artificială pentru cetățeni? 

  • Alexandru GHIGIU – Șeful Cancelariei Prim-ministrului, Guvernul României, Dragoș TUDORACHE – Co-raportor al Parlamentului European pentru „AI Act”, Mateusz MAJEWSKI – Vicepreședinte regional pentru Europa de Sud-Est UiPath, Sabin SĂRMAȘ – Șeful Comisiei de IT&C din Camera Deputaților, Parlamentul României, Elisabeta MORARU – Country Director Google România,  Ott VELSBERG – Chief Data Officer al Republicii Estonia (online)

Detalii suplimentare despre conferință – pe Economedia.ro, Facebook și LinkedIn.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You May Also Like

Sorin Cîmpeanu susține că nu este nicio scădere a numărului de elevi care iau bursă de merit, după ridicarea la 9.50 a mediei minime, dar compară datele estimate pentru acest an cu cele din 2020, evitând să spună câte burse de merit au fost date în 2021: “Unde este «tăierea» numărului de beneficiari ai burselor de merit?”

Ministrul Educației reacționează la o zi după ce a publicat în Monitorul Oficial ordinul prin care a decis ca bursele de merit să se acorde din semestrul II al acestui…
Vezi articolul

DOCUMENT Ministerul Finanțelor, condus de Florin Cîțu, a refuzat să aloce 10 milioane de lei din fondul de rezervă pentru vaccinarea copiilor anti-rujeolă și anti-poliomielită pe motiv că nu a fost explicată urgența situației

O adresă trimisă de la Ministerul Finanțelor în 6 august către Ministerul Sănătății, consultată de G4Media.ro, arată că Finanțele – minister condus atunci interimar de Florin Cîțu – au refuzat…
Vezi articolul