Baremele pentru testele de antrenament 14 și 15, pentru Evaluarea Națională și pentru testul 12, Bacalaureat, au fost publicate

Foto: © Sebnem Ragiboglu | Dreamstime.com

Baremele pentru seturile 14 și 15 de teste de antrenament pentru Evaluarea Națională 2021 și cele pentru setul 12 de la Bacalaureat 2021 au fost publicate vineri, 4 iunie 2021, de Centrul Național de Politici și Evaluare în Educație. 

Cele mai recente teste de antrenament pentru elevii clasei a XII-a care se pregătesc de examenele naționale au fost publicate pe 31 mai de Ministerul Educației.

Testele de antrenament pentru Evaluarea Națională 2021 sunt concepute pe baza noilor programe școlare și au ca obiectiv pregătirea elevilor pentru susținerea noului tip de examen, care are o structură diferită de cea a examenelor din anii trecuți.

Modelele de subiecte sunt concepute de instituția din subordinea Ministerului Educației care elaborează și subiectele de la toate examenele naționale.

Descarcă testele 14 și 15 pentru Evaluarea Națională 2021:

Pentru Bacalaureat în această săptămână a fost publicat testul cu numărul 12. Baremul poate fi descărcat de aici în format arhivat .zip

Descarcă și baremele pentru testele în limbi materne.

Foto: © Sebnem Ragiboglu | Dreamstime.com

Dreamstime.com sprijină educaţia din România şi, în contextul pandemiei Covid-19, oferă gratuit imagini stock prin care site-ul Edupedu.ro îşi poate ilustra articolele cât mai relevant posibil.

Exit mobile version