BREAKING Peste 167 de mii de elevi fac școală online, iar peste 2.600 de profesori si angajați ai școlilor sunt infectați, anunță Ministerul Educației

Foto: © Madhourse | Dreamstime.com

Peste 167 de mii de elevi fac școală online, iar peste 2.600 de profesori și angajați ai școlilor sunt infectați, anunță Ministerul Educației într-un comunicat. Creșterea numărului elevilor care fac școala online este de aproape 10 ori în doar o săptămână. La cei 2.918.275 elevi din sistemul de învățământ, cei aflați acum online reprezintă 5,7%.

„Conform centralizării raportărilor din unitățile de învățământ preuniversitar, astăzi, 29 septembrie 2021, situația epidemiologică este următoarea:  

Părinții acestor peste 167 de mii de elevi care învață online nu beneficiază de nicio măsură de sprijin în acest moment, iar Guvernul Cîțu nu a adoptat în ședința de miercuri măsura promisă în urmă cu o săptămână, prin care părinții elevilor care fac școală online pot să obțină zile libere de la angajatori și o indemnizație pentru timpul petrecut acasă.

Foto: © Madhourse | Dreamstime.com

Dreamstime.com sprijină educaţia din România şi, în contextul pandemiei Covid-19, oferă gratuit imagini stock prin care site-ul Edupedu.ro îşi poate ilustra articolele cât mai relevant posibil. Pentru școli, elevi și studenți Dreamstime.com oferă 50% reducere la toate planurile, până la sfârșitul lunii septembrie

Exit mobile version