BREAKING Sindicatele profesorilor au decis să nu semneze niciun acord: Avem nevoie de majorări, nu de vouchere / Greva continuă în școli

Foto: gov.ro

Sindicatele din educație au decis să nu semneze niciun acord, fie el și unul girat de Președintele României, potrivit unui comunicat de presă. Decizia a fost luată în urma consultării organizațiilor sindicale afiliat. „Mesajul colegilor care sunt în grevă este clar: Greva continuă!”, conform informării.

„Mesajul colegilor a fost clar: am mai semnat acorduri care nu au fost respectate. Avem nevoie de majorări, nu de prime/vouchere. Acordul trebuie să-l facă doar clasa politică și, în urma acestui acord, să se adopte un act normativ pentru majorarea imediată a salariilor”, se arată în comunicat.

Redăm comunicatul integral al sindicatelor:

Federația Sindicatelor Libere din Învățământ și Federația Sindicatelor din Educație „SPIRU HARET”, în urma consultării organizațiilor sindicale afiliate, au decis să nu semneze niciun acord, fie el și unul girat de Președintele României.

Mesajul colegilor a fost clar: am mai semnat acorduri care nu au fost respectate. Avem nevoie de majorări, nu de prime/vouchere. Acordul trebuie să-l facă doar clasa politică și, în urma acestui acord, să se adopte un act normativ pentru majorarea imediată a salariilor.

Menționăm că solicitările noastre au rămas aceleași:

Citește și:
De ce nu mai au încredere profesorii în acorduri politice cu Guvernul? Cum s-a făcut țăndări marele acord din 2018
Exit mobile version