Buget de 384 de milioane de euro pentru propuneri de proiecte destinate inițiativei Universități Europene, în cadrul programului Erasmus+

Foto: © Tero Vesalainen - Dreamstime.com

Un nou apel de propuneri pentru proiecte destinate inițiativei Universități Europene, apel ce beneficiază de un buget de 384 milioane de euro, a fost lansat în cadrul programului Erasmus+, potrivit unei informări transmise săptămâna aceasta de Ministerul Educației. Este vorba despre cel de-al patrulea astfel de apel lansat în cadrul Erasmus+, urmând să finanțeze două tipuri de proiecte.

Potrivit anunțului ME, este urmărită finanțarea proiectelor cu:

Anunțul Comisiei Europene pe această temă poate fi consultat aici.

Termenul-limită pentru transmiterea aplicațiilor este 31 ianuarie 2023, iar ministerul precizează că o sesiune online de informare va fi organizată de Comisia Europeană pe 15 noiembrie 2022.

Ministerul precizează că abordarea este similară cu cea din 2022, dar prezintă două noutăți:

Foto: © Tero VesalainenDreamstime.comDreamstime.com sprijină educaţia din România şi oferă gratuit imagini stock prin care Edupedu.ro îşi poate ilustra articolele cât mai relevant posibil / Campania Back to school oferă posibilitatea oricărei școli, profesor sau elev să descarce imagini de calitate cu 50% discount.

Exit mobile version