Burse de 5.000 de euro pentru lectorii și asistenții universitari care integrează în cursurile lor tehnologii și metode noi de predare

Foto: © Syda Productions | Dreamstime.com

Burse de câte 5.000 de euro vor fi acordate cadrelor didactice tinere din cadrul universităților, pentru proiectele care vor fi selectate în cadrul celei de-a cincea ediții a programului Bursele ANIS, organizat de Asociația Patronală a Industriei de Software și Servicii și dedicat celor care integrează în cursurile lor tehnologii și metode noi de predare, anunță organizația. Înscrierile sunt așteptate în decursul lunii septembrie.

Potrivit organizatorilor, pentru a fi eligibili, participanții trebuie să aibă până în 40 de ani, să dețină titlul de lectori sau asistenți universitari și să propună în curricula universitară tehnologii și metode inovative de predare care să integreze unul dintre domeniile propuse. “Mai exact, lectorii trebuie să introducă un nou curs în anul universitar 2022/2023, să actualizeze un curs existent (peste 50%) sau să aducă metode de predare noi și inovative, iar asistenții pot propune soluții pentru actualizarea laboratorului, cu acordul cadrului didactic titular”, arată anunțul.

În edițiile anterioare s-au înscris 122 de cadre didactice din 39 de facultăți situate în 11 orașe din țară, iar valoarea cumulată a burselor a fost de 225.000 de euro.

Foto: © Syda Productions | Dreamstime.com / Dreamstime.com sprijină educaţia din România şi, în contextul pandemiei Covid-19, oferă gratuit imagini stock prin care Edupedu.ro îşi poate ilustra articolele cât mai relevant posibil.

Exit mobile version