Burse pentru studenți în anul universitar 2023-2024. Bursă socială de 900 de lei, de doctorat de 3.200 de lei, burse de studiu pentru masterat didactic de 3.158 de lei, printre modificările anunțate de Ministerul Educației

Foto © Kasto80 | Dreamstime.com

Ministerul Educației a anunțat că a fost semnat Ordinul privind aprobarea cuantumurilor burselor pentru studenți în anul universitar 2023-2024 și a prezentat principalele modificări: bursă socială de 900 de lei, bursă de doctorat de 3.200 de lei, burse de studiu pentru masterat didactic de 3.158 de lei.

Modificările privind bursele pentru studenți în anul universitar 2023-2024 

Precizăm că, pe lângă principalele modificări, cuantumul burselor de performanță, bursa de performanță sportivă, bursa pentru învățământ dual și bursa specială vor fi stabilite prin hotărâre a senatului instituției de învățământ superior de stat, la propunerea Consiliului de administrație, potrivit ministerului Educației.

Foto © Kasto80  / Dreamstime.com sprijină educaţia din România şi oferă gratuit imagini stock prin care Edupedu.ro îşi poate ilustra articolele cât mai relevant posibil / Campania Back to school oferă posibilitatea oricărei școli, profesor sau elev să descarce imagini de calitate cu 50% discount.

Citește și
Care sunt noile tipuri de burse pentru studenți: de excelență olimpică, masterat didactic, învățământ dual, de performanță sportivă și de studiu. Dispare bursa de merit – proiect / Criterii de acordare
Exit mobile version