Campanie de colectare de cărţi pentru elevi din Republica Moldova, lansată de Inspectoratul Şcolar Judeţean Alba, de Ziua Națională a Lecturii

Manualul unic dispare

Foto: Pexels.com

Campania de colectare şi donaţie de cărţi pentru elevii Liceului “Mihai Eminescu” din Edineţ, Republica Moldova a fost lansată marţi, de Ziua Naţională a Lecturii. Campania intitulată “O carte – o poveste şi un prieten”, se va desfăşura la nivelul fiecărei şcoli din Alba în perioada 15 februarie – 15 martie, potrivit Agerpres.

Campania de colectare şi donaţie de cărţi pentru elevii Liceului “Mihai Eminescu” din Edineţ, Republica Moldova, a fost lansată marţi, de Ziua Naţională a Lecturii, de către Inspectoratul Şcolar Judeţean Alba, în parteneriat cu Primăria Municipiului Alba Iulia.

Cărţile de literatură română sau din literatură universală trebuie să fie în stare bună şi în limba română.

“Să dăm voie poveştilor pe care le-am descoperit prin lectură să rămână vii, să călătorească înspre colegii noştri de peste Prut! Cuvântul care deschide lumi noi, care nu se opreşte la graniţă, să fie mesagerul nostru! O carte din biblioteca ta poate fi povestea care îţi aduce un prieten!”, se arată în comunicatul transmis de către ISJ Alba. 

Cărțile vor fi strânse la nivelul fiecărei şcoli din Alba de pe 15 februarie până pe 15 martie.

Exit mobile version