Carmen Moraru, fost om de încredere al Elenei Udrea implicată în dosarul Gala Bute, a fost numită de premierul Ciucă subsecretar de stat la Ministerul Cercetării și Digitalizării

Foto: © Nikolai Lenets | Dreamstime.com

Carmen Moraru, fost director în Ministerul Turismului în mandatul Elenei Udrea și omul de încredere al acesteia în organizarea Galei Bute, a fost numită de premierul Nicolae Ciucă subsecretar de stat la Ministerul Cercetării, la cererea ministrului Marcel Boloș, transmite Punctuldefierbere.ro, citat de G4Media.ro. Decizia a apărut în Monitorul Oficial, Partea I nr. 144 din 11 februarie 2022. Potrivit surselor „Punctul de fierbere”, Moraru urmează să coordoneze PNRR, Componenta de transformare digitală (C7) și Componenta de cercetare (C9)

Cu doar o lună în urmă, G4Media, premierul Ciucă o numise pe Carmen Moraru în funcția de secretar general adjunct al Ministerului Energiei, la cererea ministrului Virgil Popescu.

Carmen Moraru a fost director în Ministerul Turismului în mandatul Elenei Udrea și omul de încredere al acesteia în organizarea Galei Bute. Ulterior, Carmen Moraru a fost martor în dosarul DNA despre Gala Bute și a colaborat cu anchetatorii, furnizându-le informații despre circuitul banilor.

Citește articolul complet pe G4Media.ro.

Foto: © Nikolai Lenets | Dreamstime.comDreamstime.com sprijină educaţia din România şi, în contextul pandemiei Covid-19, oferă gratuit imagini stock prin care Edupedu.ro îşi poate ilustra articolele cât mai relevant posibil.

Exit mobile version