Cinci cazuri de Covid-19 confirmate la Universitatea de Vest din Timișoara

Foto: UVT / Universitatea de Vest din Timișoara

Cinci persoane au fost confirmate cu SARS-CoV-2 la Universitatea de Vest din Timișoara, a anunţat, luni, Direcţia de Sănătate Publică (DSP) Timiş, citată de Agerpres. Numărul focarelor aflate în observaţie epidemiologică în judeţ ajunge astfel la zece.

Potrivit reprezentanţilor instituţiei de învăţământ, cele cinci persoane confirmate cu noul coronavirus sunt patru angajaţi şi o studentă.

În acest moment, sunt active focare de COVID-19 la cinci unităţi economice din Sânnicolau Mare, Ghiroda, Timişoara, Lugoj şi Dumbrăviţa, la un centru de recuperare şi reabilitare neuropsihiatrică din Timişoara, la Spitalul de Copii din Timişoara (15 cazuri), la o organizaţie non-guvernamentală, la Penitenciarul Timişoara (20 de cazuri) şi la Universitatea de Vest.

Prefectura Timiş a anunţat, luni, o scădere, în ultimele 24 de ore, a numărului de nou confirmaţi cu SARS-CoV-2, de la 155 de cazuri în raportarea precedentă, la 52 de cazuri, în condiţiile în care numărul de teste efectuate a fost de aproape 10 ori mai mic.

Exit mobile version