CNATDCU îi retrage titlul de doctor fostului ministru al Sănătăţii Florian Bodog

Foto: gov.ro

Fostul ministru al Sănătății Florian Bodog rămâne fără titlul de doctor în Management după ce Consiliul Național pentru Atestarea Titlurilor, Diplomelor și Certificatelor Universitare (CNATDCU) a dat verdictul că acesta și-a plagiat teza de doctorat, anunță PressOne.

Consiliul General al CNATDCU a votat retragerea titlului științific de doctor în Management deținut de Bodog în unanimitate, cu 37 de voturi „pentru” din totalul celor 37 de membri  prezenți.

Decizia CNATDCU a fost dată în ședința din data de 18 iulie.

Publicația PressOne a dezvăluit, în octombrie 2017, că Florian Bodog și-a plagiat teza de doctorat, intitulată „Managementul și marketingul unităților sanitare”.

Cu un an înainte de verdictul CNATDCU, pe 18 iulie 2018, Comisia de Etică a Universității de Vest (UVT) din Timișoara, acolo unde Bodog a obținut titlul științific de doctor, a dat primul verdict de plagiat în acest caz.

Florian Bodog este în prezent senator PSD. El a ocupat în trecut funcțiile de ministrul al Sănătății, secretar de stat în Ministerul Sănătății, senator, profesor universitar şi decan.

Acesta mai deține un titlu de doctor în Științe Medicale, obținut în anul 2001 la Universitatea din Oradea.

Exit mobile version