Concurs de proiecte pentru ONG-urile care încurajează implicarea tinerilor în societate. Premii până la 2.500 de euro

Foto: Institutul Francez din România

Un concurs de proiecte pentru ONG-urile care încurajează implicarea tinerilor în societate, lansat de Ambasada Franței și Institutul Francez din România, potrivit unui comunicat primit de Edupedu.ro. Proiectele pot fi trimise până pe data de 6 martie 2022 (inclusiv).

Un sprijin financiar în valoare maximă de 2.500 de euro, pentru fiecare proiect în parte, va fi acordat inițiativelor propuse de către ONG-urile care activează în beneficiul tinerilor și care au ca grup țintă persoanele între 15 și 30 de ani, se arată în comunicat. Rezultatele vor fi anunțate pe 20 martie 2022.

Proiectele eligibile trebuie să se înscrie în următoarele categorii: 

Regulamentul concursului poate fi consultat mai jos.

Formularul de înscriere, în format .docx:

Formularul pentru buget, în format .xls:

Dosarele trebuie trimise prin e-mail, într-un singur document în format PDF, (iar bugetul în document Excel separat), până pe 6 martie 2022 (inclusiv), la adresa gouvernance@institutfrancais.ro.

Forumul Tinerilor: Europa unei noi generații, organizat în perioada 4-6 februarie 2022, în format online de către Ambasada Franței și Institutul Francez din România, a servit drept platformă de discuții pentru ONG-uri reprezentative ale tinerilor din România și din Franța. 

Exit mobile version