Concurs directori 2022. Profesorii care au fost în carantină sau izolare vor susține proba scrisă pe 4 martie

Rata de promovare a concursului național de Titularizare

Foto: © Dark1elf | Dreamstime.com

Candidații care au fost în carantină sau izolare în data de 18 februarie 2022 vor susține proba scrisă a concursului de directori de școli, sesiunea ianuarie-aprilie 2022, pe 4 martie 2022, potrivit procedurii operaționale privind organizarea, desfășurarea și evaluarea probei scrise a concursului, se arată într-o postare a Inspectoratului Școlar Județean Mureș.

Accesul candidaților în sală se va realiza, pe baza cărții de identitate, între orele 8:00-8:45, se arată în documentul menționat anterior.

Materialele documentare, mijloacele electronice, telefoanele mobile sau alte mijloace de comunicare la distanță, gențile vor fi depuse de candidați în sala de depozitare a obiectelor personale.

Instructajul candidaților se va realiza în intervalul orar 8:45-9:50 și proba scrisă va începe la ora 10:00 și va dura 2 ore (120 de minute).

„Pentru completarea datelor proprii de identificare, precum și a marcării fiecărui răspuns considerat corect, pe foaia de concurs, candidații vor utiliza doar pix de culoare albastră sau neagră care nu se șterge”, potrivit sursei citate.

La finalul rezolvării testului standardizat, candidatul va preda testul, foaia de concurs responsabilului de sală, va semna în borderoul de predare-primire și va rămâne în sală pentru a participa la etapa de evaluare a lucrărilor scrise, conform anunțului ISJ Mureș.

Procedura operațională a concursului de directori

Concurs directori – ISJ Mureș

Calendarul concursului de directori 2022:
Citește și:
Peste 2.000 de candidați au promovat proba scrisă la concursul de directori, anunță ministrul Educației, insuficienți pentru cele aproape 3.400 de posturi neocupate în prima sesiune
Subiectele și răspunsurile corecte de la proba scrisă pentru concursul de directori 2022. Întrebare: Prin ce se aseamănă Bacalaureatul și admiterea la facultate
Concurs directori 2022. Procedura de corectare a testului grilă, în fața candidatului, prevede trei situații în care un item e notat cu zero puncte
Concurs directori 2022. Proba scrisă are loc vineri, 18 februarie, de la ora 10:00 și durează două ore. Candidații intră în sală până la 8:45 – procedura de examen

Foto: © Dark1elf | Dreamstime.com / Dreamstime.com sprijină educaţia din România şi, în contextul pandemiei Covid-19, oferă gratuit imagini stock prin care Edupedu.ro îşi poate ilustra articolele cât mai relevant posibil.

Exit mobile version