LIVE TEXT Monica Anisie: Am realizat ghidurile metodologice pentru profesori, astfel încât elevii să poată recupera materia / În noul regulament veți regăsi debirocratizarea activității didactice / 94.000 de profesori au fost deja formați

“Am realizat ghidurile metodologice pentru profesori, astfel încât elevii să poată recupera materia”, a anunțat Monica Anisie marți, în conferință de presă. “În noul regulament veți regăsi debirocratizarea activității didactice”, a mai spus aceasta.

La aceeași conferință Nelu Tătaru, ministrul Sănătății a declarat că pe 7 septembrie INSP va prezenta evaluarea epidemiologică a fiecărei localități, pe 10 septembrie școlile vor propune scenariul pentru fiecare unitate / Nu va mai exista acea declarație pe propria răspundere pentru părinți.

Cele mai importante declarații ale miniștrilor Sănătății și Educației:

Știrea este în curs de actualizare

Conferința are loc în contextul în care normele pentru începerea anului școlar nu a fost încă publicate în Monitorul Oficial, iar cele puse în dezbatere publică au suferit deja modificări.

Ieri, în ședința de Guvern, premierul Orban le-a dat un ultimatum miniștrilor Sănătății și Educației să anunțe azi aceste reguli.

Foto: gov.ro

Exit mobile version