Consolidarea relaţiilor de parteneriat dintre Universitatea din Delaware, Biden School, și SNSPA, discutată miercuri: schimb de experienţă didactică şi de cercetare între cele două universităţi

SNSPA / Foto: snspa.ro

Consolidarea relaţiilor de parteneriat dintre Universitatea din Delaware, Biden School, și SNSPA a fost discutată miercuri, când o delegație a SNSPA a mers la Biden School of Public Policy and Administration (Universitatea din Delaware), potrivit unui comunicat primit de Edupedu.ro. Delegația SNSPA, condusă de rectorul Remus Pricopie, a discutat cu Valerie Biden, preşedintele Biden Institute.

„În cadrul întâlnirii s-au abordat liniile următorului acord dintre cele două instituţii de învăţământ, care va fi semnat la Bucureşti anul viitor şi care va urmări intensificarea schimbului de experienţă didactică şi de cercetare între cele două universităţi şi centrele lor dedicate studiului aplicat al politicilor şi administraţiei publice”, se arată în comunicat.

În comunicat apare că SNSPA, prin Facultatea de Administraţie Publică, are încă din anul 2014 un acord instituţional de mobilităţi Erasmus+ cu Universitatea Delaware şi Joseph R. Biden, Jr. School of Public Policy & Administration.

Comunicatul integral:
Exit mobile version