Consolidarea relaţiilor de parteneriat dintre Universitatea din Delaware, Biden School, și SNSPA, discutată miercuri: schimb de experienţă didactică şi de cercetare între cele două universităţi

115 vizualizări
SNSPA / Foto: snspa.ro
Consolidarea relaţiilor de parteneriat dintre Universitatea din Delaware, Biden School, și SNSPA a fost discutată miercuri, când o delegație a SNSPA a mers la Biden School of Public Policy and Administration (Universitatea din Delaware), potrivit unui comunicat primit de Edupedu.ro. Delegația SNSPA, condusă de rectorul Remus Pricopie, a discutat cu Valerie Biden, preşedintele Biden Institute.

„În cadrul întâlnirii s-au abordat liniile următorului acord dintre cele două instituţii de învăţământ, care va fi semnat la Bucureşti anul viitor şi care va urmări intensificarea schimbului de experienţă didactică şi de cercetare între cele două universităţi şi centrele lor dedicate studiului aplicat al politicilor şi administraţiei publice”, se arată în comunicat.

În comunicat apare că SNSPA, prin Facultatea de Administraţie Publică, are încă din anul 2014 un acord instituţional de mobilităţi Erasmus+ cu Universitatea Delaware şi Joseph R. Biden, Jr. School of Public Policy & Administration.

  • Rectorul SNSPA a fost însoţit de E.S. Andrei Muraru, Ambasadorul României în SUA și cadru didactic la Departamentul de Relaţii Internaţionale şi Integrare Europeană (SNSPA), deputatul Ben-Oni Ardelean, absolvent SNSPA, Diana Iancu, decanul Facultăţii de Administraţie Publică a SNSPA și manager instituțional CIVICA – Universitatea Europeană de Științe Sociale, din partea SNSPA, și Albert Craiu, directorul Direcției Proiecte Strategice din cadrul universității.
Comunicatul integral:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You May Also Like

Marian Preda, rectorul Universității din București, după medaliile olimpice obținute de David Popovici: „Nu se poate ca universitatea la care învață un campion olimpic de înot excepțional să nu aibă un bazin de înot. Vom construi acel bazin chiar dacă autoritățile publice vor rămâne în continuare indiferente”

„România are creștere economică «miraculoasă», are fonduri europene pentru investiții, dar nu are bani pentru sport pentru că îi alocă inechitabil și ineficient”, comentează rectorul Universității din București, Marian Preda,…
Vezi articolul

BREAKING Profesorii care conduc doctorate scapă de orice răspundere în cazul plagiatelor: doctoranzii rămân singurii responsabili prin noul Regulament al studiilor doctorale / Prevederile inițiale din Regulamentul pus în consultare au fost modificate netransparent de Ministerul Educației

„Studentul doctorand răspunde pentru originalitatea tezei de doctorat”, spune noul Regulament-cadru privind studiile universitare de doctorat, adoptat la începutul acestui an și publicat luni în Monitorul Oficial. Din normele oficiale…
Vezi articolul

Ungaria are cu 2.000 de studenți mai puțin anul acesta decât anul trecut și doar puțin peste jumătate din candidații la facultățile de formare a profesorilor sunt admiși

Numărul persoanelor care sunt admise în învățământul superior a scăzut, în special în domeniul formării profesorilor. Potrivit Sindicatului Pedagogilor, această situație va avea consecințe grave, transmite publicația maghiară NÉPSZAVA, citată de…
Vezi articolul
CIVIS Open Lab

QS World University Rankings by Subject – Universitatea din București anunță că este prima la nivel național în 6 subdomenii de studii și singura universitate din România prezentă în subdomeniile „Lingvistică” și „Fizică și astronomie”

Universitatea din București figurează în trei dintre cele cinci domenii analizate: Arte și Științe Umaniste, Științele Naturii și Inginerie și Tehnologie, conform clasamentului QS World University Rankings by Subject, anunță…
Vezi articolul