Cum să nu o iei razna, când stai acasă să-ți crești copilul

Concediul pentru creșterea copilului poate fi dificil, mai ales pentru o mamă la primul copil. Și chiar dacă ai lângă tine cel mai frumos cadou al vieții, te poți simți singură, dezorientată și de multe ori neajutorată. Știu, și pe mine mă întreabă unii dacă nu mă plictisesc acasă. Și când le spun cu ce mă ocup pe lângă creșterea copiilor îmi spun… Aww, păi ai timp, doar stai acasă. Nevermind, unii înțeleg mai greu…

Un studiu realizat în Marea Britanie arată că 82% dintre mamele sub 30 de ani se simt uneori singure, în timp ce mai mult de patru din 10 (43%) sunt singure destul de des sau mereu singure. Și este mai rău pentru mamele mai tinere: cele între 18 și 25 de ani sunt adesea sau întotdeauna singure, comparativ cu 37% dintre cele de 26 până la 30 de ani.

În 3 ani am dus 2 sarcini și am născut 2 fetițe. Cu o mică întrerupere stau deja de 2 ani și jumătate acasă. Nu zic să faci ca mine. Eu am greșit mult. Dar am învățat și lucruri noi. Sunt câteva sfaturi pe care ți le pot da și care la mine au funcționat.

Citește articolul integral pe Mami.tips

 

Exit mobile version