Cum să nu o iei razna, când stai acasă să-ți crești copilul

1.476 de vizualizări
Concediul pentru creșterea copilului poate fi dificil, mai ales pentru o mamă la primul copil. Și chiar dacă ai lângă tine cel mai frumos cadou al vieții, te poți simți singură, dezorientată și de multe ori neajutorată. Știu, și pe mine mă întreabă unii dacă nu mă plictisesc acasă. Și când le spun cu ce mă ocup pe lângă creșterea copiilor îmi spun… Aww, păi ai timp, doar stai acasă. Nevermind, unii înțeleg mai greu…

Un studiu realizat în Marea Britanie arată că 82% dintre mamele sub 30 de ani se simt uneori singure, în timp ce mai mult de patru din 10 (43%) sunt singure destul de des sau mereu singure. Și este mai rău pentru mamele mai tinere: cele între 18 și 25 de ani sunt adesea sau întotdeauna singure, comparativ cu 37% dintre cele de 26 până la 30 de ani.

În 3 ani am dus 2 sarcini și am născut 2 fetițe. Cu o mică întrerupere stau deja de 2 ani și jumătate acasă. Nu zic să faci ca mine. Eu am greșit mult. Dar am învățat și lucruri noi. Sunt câteva sfaturi pe care ți le pot da și care la mine au funcționat.

Citește articolul integral pe Mami.tips

 


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You May Also Like

Cazul „taxa pe xerox”, expus de o elevă din Mangalia. „Nu poate nimeni să vă plătească aceste teste. Astea sunt ale voastre, personale”, așa explica directoarea Liceului Callatis, într-o înregistrare, de ce “gratuitatea învățământului” nu înseamnă și multiplicarea la copiatorul de la secretariat a unor teste sau materiale școlare

“Fiecare să dea suma respectivă. Împărțiți frumos între voi toți și atâta este. La fiecare disciplină este cel mult treizeci de bani sau cincizeci de bani”. Așa spune o doamnă…
Vezi articolul

Explicațiile ministrului Cîmpeanu pentru rezultatele mai bune la Evaluarea Națională 2022: Nu au fost întreruperi ale școlii, conținuturile au fost mai restrânse, fără teme predate când școlile au fost închise, ore remediale “mai eficiente”

“Faptul că anul acesta nu au fost întreruperi ale școlii”, dar și acela că “s-au eliminat conținuturile care s-au predat în momentul când școlile au fost închise în perioada pandemiei”…
Vezi articolul