Cursuri online și laboratoare față în față pentru studenții de la licență ai Universității Politehnica din București

educația ecologică

Foto: Pexels.com

Studenţii de la licență ai Universităţii Politehnica din Bucureşti vor urma cursurile în sistem online, în semestrul al II-lea al anului universitar 2021-2022, potrivit hotărârii adoptate de către Senatul unității de învățământ. Activitățile de laborator, seminar și proiect se vor desfășura cu prezență fizică.

„Cursurile se pot desfășura și cu prezență fizică, cu aprobarea Biroului Executiv al Facultății și cu consultarea cadrelor didactice și a studenților”, se arată în document.

Tot pentru studiile universitare de licență, evaluările finale pentru disciplinele prevăzute cu verificare (pe parcurs) se vor desfășura online și examenele din sesiunea iunie 2022 vor avea loc cu prezență fizică.

În privința studenților de la master, toate activitățile didactice (curs, laborator, seminar, proiect), inclusiv evaluarea studenților, se vor desfășura în sistem online. Aceste activități se pot desfășura și cu prezență fizică, „cu aprobarea Biroului Executiv al Facultății și cu consultarea cadrelor didactice și a studenților”.

Iată ce s-a decis pentru cei de la doctorat:

Exit mobile version