Daniel Funeriu, despre legalizarea mitei în universități: PSD administrează intelectualilor de calitate fix ceea ce Piața Victoriei administra PSD-ul în 10 august

“Studenților şi profesorilor deştepți le rămâne o singură variantă, dacă nu vor să-şi distrugă viitorul: să plece din țară”, spune fostul ministru al Educației Daniel Funeriu. Amintim că Guvernul Dăncilă tocmai le-a permis profesorilor universitari și cercetătorilor să își evalueze asociații din firme, șefii din proiectele europene, la concursurile pe post organizate de universități.

Cel mai grav este că a fost scoasă interdicția ca evaluatorii să fi primit de la candidați “servicii sau foloase de orice natură”, în perioada examenului sau cu 5 ani înainte.

Reacția integrală a lui Daniel Funeriu, publicată pe contul său de Facebook:

Imbecilii pesedişti desăvârşesc opera de feudalizare a universităților în aplauzele Cartelului Rectorilor şi a celorlalți impostori.

Studenților şi profesorilor deştepți le rămâne o singură variantă, dacă nu vor să-şi distrugă viitorul: să plece din țară.

În 2011 am dat prin Legea Educației şi HG 457/2011 toate instrumentele de care aveau nevoie oamenii de calitate pentru a-şi apăra interesele. Nu au făcut-o, au stat pasivi.

Acum pesede administrează intelectualilor de calitate, prin dăncili şi rovane, fix ceea ce Piața Victoriei administra pesedeului în 10 august. Doar că de data asta ei o fac prin legi, nu prin țipete în stradă. Adică încă o lecție de realism politic din partea impostorilor.

Ah, era să uit: opoziția, evident, tace. Pentru că e la fel de imbecilă.”

Citește și:

Exit mobile version