Două posturi de experți au fost scoase la concurs de Centrul Național de Politici și Evaluare în Educație / 4.600 de profesori vor deveni vectori în implementarea evaluării unitare, în cadrul proiectului care va produce standarde de evaluare și notare – documente

Foto: © Pattanaphong Khuankaew | Dreamstime.com

Au fost scoase la concurs două posturi de experți de către Centrul Național de Politici și Evaluare în Educație, potrivit unui anunț al instituției. Posturile sunt în cadrul proiectului „Standardizare și evaluare unitară pentru sistemul de educație preuniversitar – STANDEV”. În cadrul proiectului se urmărește formarea continuă și perfecționarea profesională pentru 4.600 de profesori care vor deveni vectori în implementare a evaluării unitare. Vezi mai jos, în articol, ce trebuie să conțină dosarul.

Candidații vor depune dosarul de candidatură cu documentele solicitate la sediul Centrului Național de Politici și Evaluare în Educație, sediul central din București sector 1 str. G-ral Berthelot nr. 26, personal sau transmis prin curierat, până la data de 23.11.2022, ora 16, inclusiv.

Conform documentului consultat, obiectivul general al proiectul constă în creșterea calității serviciilor educaționale în sistemul de învățământ preuniversitar prin elaborarea, implementarea, monitorizarea, evaluarea și revizuirea unui sistem național coerent și fiabil de standarde curriculare de învățare și standarde de evaluare, construit pe bază de soluții digitale/de tip TIC, până în 2023.

Un obiectiv specific se referă la îmbunătățirea competențelor de evaluare ale personalului didactic cu atribuții în monitorizarea și implementare evaluării unitare la nivelul ISJ și CCD. Astfel, se urmărește formarea continuă și perfecționarea profesională pentru 4.600 de profesori care vor deveni vectori de implementare a evaluării unitare.

Un alt obiectiv este formarea/dezvoltarea profesională a 476 de experți în testare, evaluare, scriitori de itemi, experți în evaluarea standardizată digitală și monitorizarea progresului școlar, care își vor desfășura activitatea în cadrul/sub coordonarea Centrul Național de politici și evaluare în educație, potrivit sursei menționate.

Condițiile generale pentru cele două posturi:

Posturile scoase la concurs sunt următoarele:

responsabil raportare activități – număr experți – 1:

Foto: Captură rocnee.eu

responsabil resurse umane – număr experți – 1:

Foto: Captură rocnee.eu

Dosarul de înscriere la selecție va conține următoarele documente:

În anunț se arată că „documentele doveditoare ale studiilor și a experienței/ expertizei declarate în CV (copii are diplomelor de studii, adeverințe de lucru, alte documente doveditoare) se depune în copie, certificată pentru conformitate cu originalul (de candidat/ instituția / unitatea de învățământ în care funcționează)”.

„Dosarul va avea un opis (în dublu exemplar, semnat de candidat) și toate paginile numerotate. Lipsa oricărui document dintre cele enumerate mai sus, inclusiv a opisului și a numerotării paginilor, va duce la respingerea dosarului”, potrivit documentului.

Selecția constă în parcurgerea a două etape:

Calendarul de desfășurare a selecției:

Foto: Captură rocnee.eu

Cerere de înscriere:

Declarație de disponibilitate:

Declarația de consimțământ privind prelucrarea datelor cu caracter personal:

Anunțul complet poate fi consultat aici.

Foto: © Pattanaphong Khuankaew | Dreamstime.com / Dreamstime.com sprijină educaţia din România şi oferă gratuit imagini stock prin care Edupedu.ro îşi poate ilustra articolele cât mai relevant posibil / Campania Back to school oferă posibilitatea oricărei școli, profesor sau elev să descarce imagini de calitate cu 50% discount.

Exit mobile version