FOTO Peste 100 de cadre didactice au fost vaccinate în regim prioritar până la ora 11:00, la centrele de vaccinare de la Romexpo, din București

Foto: Edupedu.ro

Peste 100 de cadre didactice au fost vaccinate în regim prioritar, miercuri până la ora 11:00, în prima zi a campaniei de vaccinare dedicată profesorilor și angajaților din învățământ, la centrele de vaccinare de la Romexpo, din București, potrivit informațiilor comunicate Edupedu.ro, la fața locului, de către reprezentanții centrelor de vaccinare.

Etapa specială de vaccinare a profesorilor a început în 23 de județe. Până pe 10 martie, vor fi vaccinate doar cadrele didactice din învățământul primar, gimnazial, liceal și universitar și tot personalul din creșe din grădinițe, a anunțat ministrul Educației.

În total, 62 de centre de vaccinare se deschid zilele acestea în toată țara, dintre care 42 de locații sunt pentru cadrele didactice din sistemul preuniversitar și 20 pentru cele din universitar, a comunicat marți seara Sorin Cîmpeanu.

În București, la Romexpo, centrele de vaccinare sunt comune pentru preuniversitar și universitar.

Angajaților din învățământ nu le este necesară programarea, ci sunt direcționați, la sosirea în centrul de vaccinare, către completarea formularelor specifice și apoi către asistentele care administrează vaccinul. Totul se face pe un culoar dedicat.

Articolul este în curs de actualizare

Foto: Edupedu.ro

Exit mobile version