FOTO Profesorii din țară au pornit spre al treilea miting organizat astăzi în București, în a 12-a zi de proteste

Cadrele didactice din țară au pornit spre al treilea miting organizat astăzi în Capitală. Marșul de protest are loc între orele 11.00 și 16.00, potrivit programului pentru această manifestație, și se va desfășura pe ruta ruta Bd. Nicolae Titulescu – Pod Basarab. Vineri, 9 iunie, este a 12-a zi de grevă generală în școli, protestul de muncă fiind declanșat pe 22 mai

Cele două federații din Învățământ, Federația Sindicatelor Libere din Învățământ (FSLI) și Federația Sindicatelor din Educație „Spiru Haret”, au publicat mai multe imagini cu profesorii care vin către București.

Foto – sursa FSE „Spiru Haret”, județele Alba, Dâmbovița, Buzău, Dolj, Vâlcea, Galați, Brașov și Teleorman

Cadre didactice din județul Alba
Cadre didactice din județul Dâmbovița
Cadre didactice din județul Buzău
Cadre didactice din județul Dolj
Cadre didactice din județul Vâlcea
Cadre didactice din județul Galați
Cadre didactice din județul Brașov
Cadre didactice din județul Teleorman

Foto – sursa FSLI

Joi, ministrul Educației, Ligia Deca, a anunțat a fost adoptată declarația privind politica de salarizare a personalului din învățământ. La scurt timp, documentul a fost publicat și în Monitorul Oficial.

Ligia Deca a ajuns să mintă public de la pupitrul instituției din Palatul Victoria. Aceasta a declarat că publicarea unei declarații în Monitorul Oficial „răspunde cerinței sindicatelor de a avea un act normativ publicat în Monitorul Oficial”

Exit mobile version