Guvernul anunță că interimatul ministerului Educației este preluat de Sebastian Burduja, ministrul Cercetării

Foto: INQUAM Photos - Octav Ganea

Interimatul ministerului Educației este preluat de Sebastian Burduja, ministrul Cercetării, Inovării și Digitalizării, după cum a anunțat Guvernul în această dimineață. Potrivit surselor Edupedu.ro, poziția de conducere a Ministerului Educației va fi asigurată interimar pentru o perioadă foarte scurtă de Burduja, portofoliul educației urmând a fi preluat de Ligia Deca, actualul consilier prezidențial pe educație.

G4Media a scris aseară, pe surse, că liberalul Sebastian Burduja ar urma să preia în regim de interimat și Ministerul Educației.

Burduja a reacționat imediat la postarea lui Sorin Cîmpeanu, în care își anunța demisia. El a subliniat „faptele concrete” ale fostului ministru, „într-un context plin de provocări”.

Amintim că Sorin Cîmpeanu și-a anunțat demisia din funcția de ministru joi seara, pe contul său de Facebook, subliniind că demisionează din proprie inițiativă.

Citește și:
Daniel Funeriu, fost ministru al Educației, după demisia lui Cîmpeanu: Primul gest al viitorului ministru al educației ar trebui să fie să-i retragă titlul de doctor premierului
BREAKING Sorin Cîmpeanu a demisionat din funcția de ministru al Educației
Surse: Ligia Deca, consilier prezidențial, în cărți pentru ministerul Educației după demisia lui Cîmpeanu
Cine este Sebastian Burduja
Premierul Nicolae Ciucă a acceptat demisia ministrului Educației, Sorin Cîmpeanu / Urmează consultări în cadrul PNL și coaliției pentru a valida o propunere pe care să o trimită la Cotroceni
Exit mobile version